uvijek zabavna

Barbara Kolar: 'Djed je htio da budem lovac, tata ribolovac, a sve je ostalo na prigodnim čizmama'

28.09.2020 u 14:39

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica je snimila novu sezonu showa 'Zvijezde pjevaju', a gledatelji je mogu pratiti i u četvrtoj sezoni mozaične emisije 'Kod nas doma'. U međuvremenu na društvenim mrežama uveseljava pratitelje svojim simpatičnim objavama

Barbara Kolar ljeto je provela radno, ali je uhvatila vremena i za guštanje u morskom ozračju te uskočila u kupaći kostim. Sada kad je i kalendarski nastupila jesen, pokazala se u skladu s time - tankom jaknom i čizmama pozirajući u vrtu u svom rodnom Čakovcu gdje je očito boravila proteklog vikenda.

'Deda je htio da budem lovac. Tata da budem ribolovac. Ali sve je samo na prigodnim čizmama ostalo', u svom prepoznatljivom stilu opisala je fotografiju koju je objavila na Instagramu. Očekivano je pobrala mnoge pohvale na račun svog izgleda i stajlinga, ali najviše su je pitali za čizme.

Barbara je postigla je zavidnu liniju u posljednjih godina o kojoj svi pričaju. Uložila je puno truda i odrekla se mnogo namirnica koje je ranije voljela konzumirati. Njezina borba s kilogramima mnogima je prava inspiracija. Ranije je otkrila kako je uspjela smršavjeti te da se čak podvrgnula testu tolerancije na hranu.

'Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je s godinama sve gori. To u konačnici znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju', rekla je u razgovoru za Ordinaciju Večernjeg lista.