ZGODNA VODITELJICA

Barbara Kolar početak rujna provodi na plaži i hvali se svojom novom izuzetno vitkom figurom

06.09.2020 u 12:42

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Barbara Kolar posljednjih tjedana mnoge je iznenadila svojom nikad vitkijom figurom. Gledavši je u glamuroznim kreacijama za televizijska javljanja, rijetko tko nije uspio primijetiti kako je stesala liniju. Sada nam se pokazala i u bikiniju

Prije nekoliko dana dobro poznato televizijsko lice, Barbara Kolar otvorila je filmski festival u Puli i tada postala glavna tema domaćih medija. U zelenoj dugoj suknji koja je pratila njezinu liniju tijela te bijelom topu poznata HRT-ovka dodatno je istaknula svoju nikad vitkiju figuru.

Barbara je nedavno u velikom intervjuu za Gloriu kazala da je nakon dugogodišnjih potraga za idelanim režimom pronašla ono što joj odgovara. Rezultati su i više nego vidljivi, a čini se da se slavna 50-godišnjakinja zbog toga sada nema problema razodjenuti u bikini i fotke pokazati cijelom svijetu na Instagramu.

Kako je i sama jednom prilikom kazala; njezin idealan odmor je uvijek uz more. Zato je početak rujna i njezin dugo željeni godišnji odmor bio rezerviran za boravak na otoku Krku.

Od tamo se sada javila svojim pratiteljima u zelenom bikiniju s plaže, koju je šali nazvala elitnom jer su je u jednom trenu okružile lokalne ovce na stijenama.

‘Već od samog gledanja u pučinu osjećam se bolje. Kad tome dodamo dobrobiti plivanja za tijelo koje prečesto sjedi, jasno je da je to za mene i psihička i fizička terapija’, rekla je Kolar.

  • +6
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL