DAVOR RADOLFI ISPAO

Barbara izaziva vrtoglavicu plesom i seksi nogama

17.11.2012 u 21:44

Bionic
Reading

Treća epizoda 'Plesa sa zvijezdama' ponudila nam je još jedan opako dobar i krasan nastup Barbare Radulović, vrlo uvjerljive Anu Begić i Sašu Lozara te najtanji nastup Davora Radolfija, koji se i oprostio od showa

Iako nismo osjetili previše strasti u njihovu tangu, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić otplesali su slavni strastveni ples vrlo korektno, sigurno, ozbiljno, odlučno i pomalo statično. Kao prava dama što mota svog partnera oko plesne cipelice, pardon, prstića, Mirna je djelovala prilično autoritativno. Na samom kraju je jednako tako autoritativno skoro pala, ali sve u strasti borbe. Za svoj 'statični' tango zaslužili su nimalo loših 29 bodova.

Prvi jive večeri opalili su Darko Janeš i Marija Stošić i to na pjesmu iz legendarnog 'Briljanteena'. I bili su pravi Danny i Sandy. Kh, kh, kh, ili možda ipak pokoji plesni koračić-dva iza njih? Koreografija je pratila plesne korake Johna Travolte i Olivije Newton-John, činila je to i Marija, no Darko je bio ponešto tvrđi. Unatoč ovacijama publike, žiri im je, uz Davorovu četvorku, darovao 23 boda

Stari dobri latino zavodnik Davor Radolfi svoj je šarm iskušao na plesnoj ljepotici Ani Herceg. Svi koji su gledali 'Ples' prošle subote, znaju da svojim plesnim koracima nije oborio s nogu, ali je ovoga puta bio znatno bolji. Njegov tango je bio korektan, ali i dalje pokočen i neopušten. A latino ljubavnici su miljama daleko od toga. Teško će Radolfi sljedećih subota uskakati u zavodničke cipelice: od imenjaka je ovoga tjedna dobio dvojku, a ukupno skupio najskromnijih 18 bodova

Ana Begić Tahiri
i Hrvoje Kraševac su si 'zatangali' na Gotan Project, pokazavši prvu pravu plesnu strast večeri. Odlučnim izrazom lica, čvrstim držanjem, gotovo ljutim pokretima, bez straha i pratećih mu ukočenosti, osvajali su kutke plesnog podija. Žiri se složio s nama, poprilično ih pohvalivši. Uz jednu desetku, dvije devetke i Davorovu sedmicu - zaslužili su 35 bodova.

Luckasti, duhoviti i opako veseli jive otčagali su Niko Pulić i Tamara Despot. Vesela glazba je samo poboljšala dojam, dok se Nikin malo tvrđi pokret, koji se na mjestima gubio, odlično uklopio u duhovitost nastupa. Čak im je i danas poprilično strogi Davor dao plusić za zaigranost i veselje. Uz minus za tehniku, normalno. Skupili su 23 boda, što ih je izjednačilo s prvim jiveom večeri, onim Darkovim.

Iako nisu razvalili strašću, Blaženka Leib i Patrik Majcen otplesali su dramatičan tango, uz puno ozbiljnih, gotovo ljutih pogleda. Nešto blaža bila je Blaža u pokretu, no Patrik je njene djelomične mekoće vrlo dobro skrivao svojim čvrstim pokretima i odličnom koreografijom. Iako nedovoljno dobro za žiri koji ih je bodovima uključio u 'klub 23'.

Barbara Radulović, ukrašena seksi haljinicom na tufnice naručenom iz veselih 50-ih, svojim je jiveom rasturila 'šmokljana' Roberta Schuberta. Uz njega, osvojila je i žiri te sve gledatelje u studiju i pred malim ekranima. Pripomogli su tome, uz haljinicu, vrlo uvjerljivi i ritmični plesni pokreti, salto, špaga, seksi noge, vrući topić, koketni osmijeh i neodoljivost pojave u cjelini. Očekivano, Barbara i Robert su skupili najviše bodova, i to samo jedan koračić do zlatnih 40.

Iako su u plesu i pokretima bili vrlo uvjerljivi i rasplesani, Saša Lozar i Marija Šantek u svom tangu, po našem nestručnom mišljenju, nisu stvorili opipljivu kemiju. Dojma smo da je Sašina glava bila previše u nekim svojim oblacima, bez pažnje usmjerene partnerici Mariji. Malo nam je nedostajalo i odlučnijeg, možda ljućeg pogleda. Našem nestručnom sudu dodajmo stručni, koji je u pravilu bio naklonjen posljednjem paru večeri, darovavši im 34 boda

U trenucima čekanja na odluku zabavila nas je svojom seksi pojavom nekadašnja pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' Franka Batelić. Na koncu konca, kraju kraja, od emisije se opravdano oprostio Davor Radolfi.