životne mudrosti

Barack Obama otkrio kako ćete znati je li vaš partner onaj pravi: Ovo su tri pitanja koja si morate postaviti

05.07.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Barack Obama i bivša prva dama Michelle u sretnom su braku već četvrt stoljeća, a tajnu njihovog uspjeha otkrio je Dan Pfeiffer koji je za vrijeme Obamine službe bio prvi čovjek komunikacija Bijele kuće

U svojoj knjizi 'Yes, We (Still) Can' Pfeiffer je otkrio zanimljiv razgovor o životnim odabranicama koji je vodio s tadašnjim šefom zadnjega dana svoje službe 2015. godine.

Razgovarajući o svojim budućim planovima, Pfeiffer je Obami otvoreno govorio o svojoj djevojci, jasno mu dajući do znanja da su stvari postale ozbiljne.

'Dakle, planirate zajedničku budućnost. To je, hm...', prepričava Pfeiffer Obaminu reakciju, koji nije na prvu odavao dojam da ga pretjerano zanima njegov ljubavni život, a onda je iznenada prosuo očinsku mudrost u vidu tri pitanja za koja vjeruje da bi si ih trebao postaviti svatko kad bira potencijalnog životnog partnera.

'Evo savjeta o braku koje dajem svima', rekao je Obama, a potom ga zamolio da se upita je li mu ona doista zanimljiva.

To pitanje, priznaje Pfeiffer, pomalo ga je zbunilo, no Obama je odmah pojasnio: 'S tom ćete osobom provesti više vremena nego s bilo kim drugim do kraja svog života. Nema ništa važnije nego uvijek biti spreman čuti njezino mišljenje o raznim stvarima.'

Drugo pitanje, kaže Pfeiffer, nije trebalo dodatno pojašnjavati jer je Obamu zanimalo nasmijava li ga djevojka.

'Ne znam želiš li djecu, ali ako planiraš, razmisli o tome hoće li ona biti dobra mama', završio je svoju pouku Obama.

Pfeiffer je nasreću potvrdno odgovorio na sva tri pitanja, a Barack Obama bio je uzvanik na njegovom vjenčanju. Zanimljivo, bivšem američkom predsjedniku to je jedno od četiri vjenčanja na kojima je bio, a na kojemu su sudbonosno 'da' izrekli parovi koji su se upoznali radeći s njim.

  • +5
Obitelj Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bračni par Obama u sretnom je braku 25 godina i redovito si javno pokazuju koliko znače jedno drugom. U svibnju ove godine Michelle je objavila fotografiju s njihovog vjenčanja iz listopada 1992. godine, napomenuvši kako se još uvijek zabavlja.

'Dvadeset i pet godina kasnije još se zabavljamo, ali istovremeno ulažemo nemale napore u izgradnju partnerstva i kako bi jedno drugom kao pojedincu bili podrška', napisala je Michelle i dodala kako ne može zamisliti to da je na ovo 'divlje putovanje' krenula s bilo kim drugim.