prelijepa talijanka

Bajkovito vjenčanje na otoku: Udala se Diletta Leotta

22.06.2024 u 22:19

Bionic
Reading

Prelijepa talijanska sportska novinarka Diletta Leotta udala se za njemačkog nogometnog vratara Lorisa Kariusa, s kojim je prije prošle dobila prvo dijete, djevojčicu Ariu

Poznata talijanska TV sportska novinarka Diletta Leotta izrekla je sudbonosno da u bajkovitom ambijentu, na talijanskom otoku Lipari, dijelu arhipelaga Eolie pored Sicilije.

Zgodna plavokosa Talijanka i Loris Karius, njemački vratari Newcastle Uniteda nakon ceremonije vjenčanje s obitelji i prijateljima zabavljali su se na domjenku koji je uslijedio na otoku Vulcanu, fantastičnoj poziciji s pogledom na more u netaknutoj prirodi.

Na vjenčanju je zapjevala i slavna Elodie, Dilettina bliska prijateljica i djeveruša. Na vjenčanju se našlo više od 160 uzvanika, od kojih su mnogi dan ranije kako bi sudjelovali u predsvadbenoj bijeloj zabavi i proslavili Kariusov rođendan, koji danas, na dan vjenčanja, puni 31. godinu. Među poznatim licima iz svijeta zabave koji su stigli na vjenčanje su Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker, Aurora Ramazzotti...

Diletta Leotta je prije nekoliko mjeseci najavila vjenčanje s Lorisom Kariusom, podijelivši fotografiju sa zaručničkim prstenom uz koju je napisala: 'Rekla sam da'. Prosidba se dogodila prošlog ljeta, prije rođenja njihovog prvog djeteta, Arije, no par je do tada odlučio vijest o tome čuvati u tajnosti.

slatko iščekivanje

Trudna Diletta i Loris Karius uživaju na Ibizi, a pokazali su i nježnu stranu

Pogledaj galeriju