PRELIJEPA TALIJANKA

Trenuci samo za njih dvije: Dok Aria spava, Diletta Leotta uživa u sladoledu

14.03.2024 u 23:06

Bionic
Reading

Dok čeka svoje vjenčanje s vratarom Newcastle Uniteda Lorisom Kariusom, talijanska sportska novinarka i model Diletta Leotta snimljena je u šetnji s njihovom kćerkicom Arijom, a dok je malena spavala, Diletta je uživala u sladoledu

Ona je jedna od najpopularnijih sportskih novinarki, koja je trenutno male ekrane i sportske aktivnosti ostavila po strani kako bi mogla uživati u prvim mjesecima svoje kćerkice Arije. Nju je dobila s njemačkim nogometnim vratarom Lorisom Kariusom, s kojim je već neko vrijeme i zaručena, a točan datum vjenčanja još uvijek nije poznat.

Zanimljivost je i ta da su se Diletta Leotta i Loris zaručili već prije nekoliko mjeseci, no plavokosa Talijanka nije to željela otkriti, ne želeći zasjeniti najvažniji događaj - rođenje kćerkice.

'Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj', napisala je Diletta Leotta na Instagramu početkom veljače ove godine. U nastavku je dodala:

DILETTA LEOTA

Zgodnu Talijanku nemoguće je ne primijetiti u žutoj bundici i u trendi trapericama

Pogledaj galeriju

'Znate onu rečenicu: 'Kad si sretan, obrati pažnju na to.' Na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, uz Lorisa i uz Ariju koja je dolazila. Na fotografijama se mogu vidjeti prizori s prosidbe i na kojima ponosno pokazuje zaručnički prsten.

Par je ljubavnu vezu potvrdio početkom 2023. na proslavi Nove godine, a već nekoliko tjedana kasnije krenula su prva nagađanja o trudnoći. Malenu Ariju rodila je u kolovozu prošle godine. Novinarka je ranije bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom.