pokazao veliku skromnost

Baby Lasagna poslao apel medijima: 'Imam potrebu odmoriti se i smiriti'

16.05.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Iza našeg predstavnika je nekoliko mjeseci turbo tempa, snimanja spota, putovanja, višednevnih proba u Malmou i ostalih obaveza. Jedva je dočekao da se dočepa svog Umaga, sabere dojmove i bude s obitelji pa se sada obratio medijima i zamolio ih da ga još neko vrijeme ne pitaju za intervju, ali da će im uskoro o iskustvu s Eurosonga rado pričati

'Dragi kolege novinari, kad vidim vaše poruke i pozive imam potrebu da vam se ovdje obratim. Cijenim vaš interes i poštujem vaš rad. Ipak, istovremeno pozivam vas na razumijevanje za mojom potrebom da se odmorim i smirim', napisao je Marko Purišić i nastavio:

'Ovo je bio dug i ponekad izazovan put o kojem ću vam uskoro rado pričati. A do tada vas molim za razumijevanje. Vaš Marko', poručio je.

Inače, u srijedu su ulaznice za prvi koncert Baby Lasagne bile puštene u prodaju točno u podne, a u roku od nekoliko minuta planule su. Bile su raspoređene u dvije kategorije – VIP i stajanje. Prvo su nestale VIP ulaznice, a onda i one za stajanje.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Nakon što je rasprodao prvi koncert, koji će biti 12. rujna, kao i drugi, zakazan za 13. rujna, dodan je datum i za treći koncert koji će se održati 14. svibnja.

U srijedu mu je u Umagu priređen veliki doček nakon što su ga tisuće građana dočekale u Zagrebu.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju