svirat će posvuda

Baby Lasagna imat će besplatan koncert na velikom domaćem festivalu

20.05.2024 u 10:01

Bionic
Reading

Najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije trenutno odmara u Umagu, a na radost vojske njegovih fanova, u narednom razdoblju čekaju ga brojni koncerti

Baby Lasagna će među ostalim biti headliner na jednom od najvećih i najpopularnijih festivala u Hrvatskoj, Špancifest koji se ove godine održava od 23. kolovoza do 1. rujna.

'U trećem mjesecu smo ga potvrdili, malo nešto nakon Dore. Čovjek s kojim radimo booking izvođača, koji nas savjetuje što se tiče izvođača i radi nam vanjski booking, odnosno kontaktira s vanjskim starnim zvijezdama i izvođačima napisao nam je mail: 'Jeste čuli za projekt Baby Lasagne'? Tako je to krenulo, a već smo prije o njemu razmišljali. Ovaj tjedan ćemo objaviti datum. Ono što nas razlikuje od ostalih je da će Baby Lasagna kod nas nastupati besplatno. Nema naplate ulaznice, a u Zagrebu je već rasprodao nekoliko koncerata', izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth za eVaraždin.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Prvi nastup nakon Eurosonga imat će na Sea Star Festivalu u Umagu gdje će nastupati s Angelinom Mango, predstavnicom Italije. Sea Star Festival održava se od 23.-26. svibnja, a Marko i Angelina nastupaju u subotu 25. svibnja na glavnoj pozornici.

Nakon toga slijedi nastup na glazbeno-scenskom događaju Eurosong – najveći hitovi koji će se održati 8. lipnja u Boćarskom domu u Zagrebu. Zapjevat će i na Melodijama Jadrana koje se održavaju u Splitu od 21. do 23. lipnja kada će dijeliti pozornicu s natjecateljem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom. U Karlovcu će nastupiti na 37. Danima piva gdje će 1. rujna, a nakon toga ga čekaju i tri rasprodana koncerta na zagrebačkoj Šalati.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju