POČEO VIP BIG BROTHER

Ava Karabarić u halterima najavila da je spremna za seks

Bionic
Reading

Sinoć je počeo VIP Big Brother, u kojem se za nagradu od 50.000 eura natječe 16 poznatih, među kojima je i jedna Hrvatica - Ava Karabatić. Osim nje u kuću su ušli i Nikola Nemešević Nemeš i starleta Soraja

Kako prenosi beogradski Puls, Ava je u kuću ušla u provokativnom izdanju, u korzetu i halterima. 'Uzbuđena sam jako, tresem se cijela, možda sam bila u celibatu pa trebam izaći', kazala je Ava ulazeći u VIP Big Brother kuću.

Uoči odlaska u Beograd, Ava je za 24 sata ispričala kako joj je posebno zanimljiv Nemeš, jer joj se posebno sviđa kako pjeva. Također, kazala je da je spremna na sve što joj sudbina donese.

'Ja kamere ne primjećujem, ako i dođe do seksa, bit ću opuštena kao i uvijek', rekla je Ava za 24 sata

'Nekad vas netko uopće ne zanima i onda se iz toga ipak rodi ljubav', objasnila je Ava koja je navodno dva puta odbijala ponudu za sudjelovanjem u realityju zbog ispita na fakultetu, no na kraju se ipak spakirala i otišla. Sa sobom je ponijela krunicu i fotografije najdražih, bez kojih nikamo ne ide.

Ako osvoji glavnu nagradu od 50.000 eura, Ava planira otići na krstarenje. Najviše bi je veselilo kad bi s njom zaplovili Boran-aga ili Zdravko Mamić, koji joj je jako zabavan.

'Mislim da bi se s njim stalno smijala i tad bih si mogla reći: 'Ava, sad kad si to postigla, možeš umrijeti', zaključila je. Big Brother bi navodno trebao trajati četiri tjedna, no ako gledanost bude dobra, produljit će ga.