NIJE DUGO SOLIRAO

Australska glumica osvojila milijardera: Elon Musk uhvaćen na odmoru s novom djevojkom

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 31.05.2022 21:23
  • Objavljeno 31.05.2022 u 21:23
Natasha Bassett i Elon Musk

Natasha Bassett i Elon Musk

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novi vlasnik Twittera i jedan od najpoznatijih milijardera trenutno uživa na jugu Francuske u društvu 23 godine mlađe australske glumice, Natashe Bassett

Musk i Bassett ugledani su kako uživaju u objedu na terasi hotela Cheval Blanc u francuskom St. Tropezu, no ovo nije prvi put da su uhvaćeni zajedno.

U veljači ove godine o njihovom ljubavnom odnosu počelo se šuškati kada su viđeni u izlasku iz Muskovog privatnog aviona u Los Angelesu.

  • +2

Elon Musk i Natasha Bassett

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nova odabranica Elona Muska ujedno je zvijezda autobiografskog filma o kralju rock'n'rolla koji je svjetsku premijeru imao na netom završenom filmskom festivalu u Cannesu.

Kao svoju gošću Bassett je na premijeru filma dovela Elonovu voljenu majku i poznatu plus age manekenku, Maye Musk, iako su se na crvenom tepihu trudile hodati odvojeno.

NEMA TKO NIJE BIO

Premijera filma o Elvisu privukla je vojsku poznatih lica, a ovo su njihova izdanja s crvenog tepiha

Pogledaj galeriju
32

S bogatstvom od 168 milijardi funti, američki genij čiji su električni automobili Tesla revolucionirali automobilsku industriju, ima privatni život jednako šarolik kao i profesionalni.

S kanadskom glazbenicom Grimes, Musk je ovoga ožujka u tajnosti dobio drugo dijete, tri mjeseca nakon što su prekinuli. Vijest o prinovi za magazine Vanity Fair potvrdila je pjevačica te otkrila da su dobili kćer kojoj su odlučili nadjenuti ime Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y. Njihovu kćer rodila je surogat majka, a već imaju sina kojeg su nazvali X Æ A-Xii.

  • +5
  • +2

Elon Musk, Grimes

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

S prvom suprugom Justine Wilson, od koje se rastao nakon osam godina braka , poznati milijarder ima petoricu sinova - danas 15-godišnje blizance Griffina i Xaviera te trojke Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Godine 2018. Musk je imao kratku ljubavnu vezu s glumicom Amber Heard, a koja se trenutno nalazi u središtu medijske pozornosti zahvaljujući sudskoj parnici s bivšim suprugom, holivudskom zvijezdom Johnnyjem Deppom.  

Musk je Heard nekoliko puta pozajmio novac kojeg ona nije vratila, a zbog toga je trebao i svjedočiti na jednoj od parnica, no njegovo je svjedočenje otkazano.

  • +1

Amber Heard i Johnny Depp

Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia