POPULARNA SERIJA VAS TREBA

Audicija za statiste u 'Igri prijestolja' u Šibeniku

12.07.2014 u 13:02

Bionic
Reading

Šibenik je sljedeći grad koji će megapopularna serija 'Igra prijestolja' iskoristiti za svoje fantastične lokacije. Osim lijepe scenografije, HBO-ova hit serija treba i statiste

Šibenik je definitivno potvrđen kao nova lokacija za snimanje pete sezone 'Igre prijestolja', potvrđeno je to nakon jučerašnjeg sastanka zamjenika gradonačelnika Danijela Milete s predstavnicima Embassy films Croatia.


'Od trenutka kada sam prije ravno godinu dana pozvao produkcijsku ekipu svjetski poznate serije 'Game of Thrones' da vidi Šibenik i naše povijesne građevine te im predložio snimanje u Krešimirovu gradu, bio sam vezan 'zavjetom šutnje'. Danas sam sretan što konačno možemo prvi put službeno potvrditi da će se ova hit serija snimati u Šibeniku', kazao je Danijel Mileta.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati u snimanju američke TV serije 'Igra Prijestolja' u Šibeniku pozivaju se na audiciju koja će se održati 21. srpnja 2014. od 14 do 19 sati, u prostoru Gradske vijećnice Grada Šibenika. Traže se punoljetne osobe svih dobnih skupina.

Prijave za audiciju moguće su već sada posredstvom Facebook stranice Embassy Films Croatia.