Naša najseksi plesačica

Atraktivna Tina iz 'Plesa sa zvijezdama' proslavila rođendan u ultra kratkoj haljinici

28.08.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Valentina Walme koju je šira javnost upoznala kao mentoricu popularno showa koji se prikazivao na Novoj TV, na Instagramu je otkrila da je proslavila 29. rođendan

Povodom svog velikog dana plesačica je objavila fotku na kojoj pozira u ultra kratkoj bijeloj haljinici.'Sretan mi rođendan. Još jedan level do 30. Ja ću danas radno cijeli dan, a vi nazdravite jednu za mene i za sve kojima je danas rođendan', poručila je Valentina Walme u svojoj objavi i zahvalila se brojnim fanovima i prijateljima na lijepim željama i čestitkama koje je dobila.

Među prvima joj je i ove godine na Instagramu čestitao Dino Jelusić te Žanamari Perčić. Tina je ranije izjavila da više voli slaviti tuđe rođendane i praviti iznenađenja. Darovi joj, rekla je, uopće nisu bitni, no da joj se sviđa gesta i pažnja.

View this post on Instagram

Još malo pa mi je rodendan vibe 😎

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

Ples je toj zavodljivoj plavuši neizostavan dio života, a jedan od dokaza je i plesni klub pod imenom 'Waltzer', kojeg je otvorila zajedno sa svojim bratom. Valentina se na društvene mreže vratila nakon što se u svibnju morala suočiti s hakiranim profilom na Instagramu. 'Ne znam što se dogodilo, ali mislim da je ovo vrijeme kada je najgore da ti se nešto takvo dogodi', ispričala je za IN Magazin Nove TV kada je priznala da ju je sve jako pogodilo.