JOANA SANZ

Atraktivna Španjolka još jednom pokazala zašto je u moru prelijepih djevojaka nogometna zvijezda odabrala upravo nju

30.12.2019 u 19:18

Bionic
Reading

Ona nije samo ljepotica koja je krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa ili snimala kampanje za prestižne brendove poput Jimmy Chooa, Joana Sanz je i influencerica, koju na Instagramu prati više od 750 tisuća ljudi, ali i supruga slavnog brazilskog nogometaša Danija Alvesa

Nakon što je tri godine proveo u braku sa Dinorom Santanom, Daniel Alves, brazilski branič kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih desnih braniča u povijesti nogometa, sreću je pronašao uz atraktivnu Španjolku Joanu Sanz.

Lijepa manekenka, čije je lice krasilo naslovnice modnih časopisa, a koja se posljednjih godina posvetila svojoj novoj karijeri - onoj influencerice na Instagramu - svoju je vezu s nekadašnjim igračem Seville, Barcelone, Juventusa i PSG-a ozakonila u srpnju 2017. na tajnoj ceremoniji.

Kao da su na početku svoje veze, a ne već dvije i pol godine u braku, Alves i njegova Joana i dalje su zaljubljeni i ne mogu odoljeti jedno drugome, a što je bilo vidljivo i na prekrasnoj pješčanoj plaži Conceicao u brazilskom gradu Fernando de Noronha.

Atraktivna Joana Sanz na plažu je stigla u trendi kupaćem kostimu cvjetnog uzorka, s pin-up kupaćim gaćicama koje su dodatno istaknule njezinu savršenu figuru.

Sam Alves nakon igre za europske klubove, svoju karijeru nastavio je u brazilskom São Paulo Futebol Clube.

  • +8
Daniel Alves i supruga Joana Sanz Izvor: Profimedia / Autor: agnews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…