DEMI MOORE

Nakon Brucea Willisa i Ashtona Kutchera sreću je pronašla u zagrljaju srpske stilistice

08.11.2018 u 21:24

Bionic
Reading

O njihovoj vezi srpski su mediji počeli pisati prije dvije godine, ali i prošlog ljeta kada je upravo zbog Maše Mandžuke holivudska glumica stigla u Beograd. Američki mediji tek su sada 'zagrebali ispod površine' i raspisali se o vezi holivudske glumice i srpske stilistice

Iza sebe ima tri braka, s Freddyjem Mooreom, potom s Bruceom Willisom, s kojim je dobila i tri kćeri, te na kraju mlađahnim Ashtonom Kutcherom. Nakon što se razvela od zvijezde serije 'Lude 70-e', o ljubavnom životu Demi Moore malo se zna.

Ipak, da je zaljubljena krenuli su pisati srpski tabloidi još prije dvije godine, a sve se potvrdilo prošlog ljeta kada je holivudska glumica stigla u Beograd u posjet svojoj navodnoj djevojci.

O vezi sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom američki mediji su se tek sada raspisali, očito kada je veza postala itekako ozbiljna. Maša je odavno upoznala, čak se i dobro slaže, sa sve tri kćeri Demi Moore, a sama glumica navodno pomaže svojoj djevojci oko odgoja njezine dvogodišnje kćerkice s kojom su već snimljene zajedno u šetnji.

Šuška se i kako se u automobilu Demi Moore nalazi autosjedalica za Mašinu dvogodišnju kćer, a isti izvori navodi i kako je beogradska stilistica prošli Božić provela sa Demi, njenim kćerima i bivšim suprugom Bruceom Willisom. Slavna holivudska glumica još uvijek nije službeno potvrdila niti demantirala vezu s Mašom Mandžukom.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia