Ashton Kutcher

Otkriven razlog zašto poznati holivudski glumac ne skida šiltericu s glave

06.06.2018 u 12:10

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme 40-godišnji holivudski glumac u javnosti se pojavljuje isključivo sa šiltericom, a sve zbog problema s kosom, koji su počeli prije petnaest godina. O svemu tome javno je progovorio gostujući kod Conana O'Briena

Iako to samo rijetki znaju, slavni Ashton Kutcher polako gubi svoju kosu. 40-godišnji holivudski glumac, prepoznatljiv upravo po svojoj gustoj, tamnoj kosi, to je priznao gostujući u showu Conana O'Briena, a ištao je toliko daleko da je čak pokazao crtu na glavi gdje se najbolje vidi kako mu kosa opada.

Kako je rekao, upravo je na tom dijelu primjetio da je započeo ćelaviti još kao 25-godišnjak. A sve je počelo sasvim bezazleno, kada je voditelj, za kojeg mnogi tvrde kako nosi tupe, rekao Kutcheru kako 'uvijek izgleda dobro te kako ima dobru kosu'.

Ashton Kutcher o gubitku kose Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kutcher mu je na to odgovorio kako i nije sve idealno te kako na očigled gubi kosu. 'Imao sam 25 godina kada sam primjetio da je počela ispadati. Otišao sam kod stručnjaka za kosu, a on mi je dao taj lijek Avodart. Jeste li uopće ikada čuli za to? Naime, vaše tijelo proizvodi testosterone, a nusproizvod istog zapravo uzrokuje to da folikule oslabe i jednostavno ispadaju, a uzimajući taj lijek zapravo miče sve nusproizvode testosterona', rekao je glumac.

Iako je, kako je izjavio, isprva svim silama pokušao zadržati kosu, te je iz istog razloga nastavio piti lijek, kada je odlučio imati djecu s Milom Kunis, strahovao je da bi on mogao imati nuspojave. Budući da nije znao koliko je lijek siguran, prije tri godine prestao ga je uzimati, a paralelno s tim krenula mu je kosa nanovo ispadati. Upravo iz tog razloga, sve češće na glavi nosi šilterice.

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sve češće nosim šilterice, stoga kada jednom kosa i otpadne, nećete znati jer ću imati šiltericu', kroz smijeh je rekao Ashton Kutcher te dodao kako tupe nikada neće staviti na glavu.