NEZADOVOLJAN GAZDOM

Arnold Schwarzenegger zbog Trumpa dao otkaz

04.03.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Slavni Arnold Schwarzenegger izjavio je kako se ne planira vratiti u sljedećoj sezoni NBC-jeva reality showa 'Slavni pripravnik' okrivljujući sadašnju ulogu američkog predsjednika za slabu gledanost

Glumačka zvijezda Schwarzenegger sudjelovao je kao gost showa prošle godine. Prvu sezonu, koja je počela u siječnju, gledalo je otprilike 4 do 5 milijuna gledatelja.

'Svi, od slavnih pa do članova ekipe, svi su sjajni, apsolutno bih ponovno s njima surađivao da show nema taj teret', izjavio je Schwarzeneger .

Njegov predstavnik za javnost rekao je da se poznati glumac neće vratiti u drugoj sezoni. Mreža NBC nije komentirala glumčevu odluku, a nije bilo niti komentara iz Bijele kuće.

Schwarzenegger, koji je republikanac i dva mandata je obnašao dužnost guvernera, rekao je u intervjuu u britanskom filmskom časopisu Empire da nije glasao za Trumpa te da zbog njega odlazi iz showa. 'Kad su ljudi shvatili da je Trump i dalje izvršni producent showa i da prima zaradu od njega, polovica ljudi je počela bojkotirati show', izjavio je poznati glumac.

Trump se izrugivao Schwarzeneggeru kad je gledanost pala 43 posto  i preko Twittera se odvijala borba između dvojice slavnih koji su se okrenuli politici.

'Opa, gledanost je pala i Arnold Schwarzenegger je potonuo (ili je uništen) usporedbom podataka o gledanosti", napisao je na Twitteru Trump.

'Želim ti puno sreće i nadam se da ćeš raditi za SAV američki narod onako agresivno kako si radio za svoju gledanost', odgovorio mu je preko Twittera Schwarzeneger.   

Show je prve godine gledalo oko 20 milijuna Amerikanaca, no gledanost je pala  na oko 6 milijuna 2015. u Trumpovoj zadnjoj epizodi 'Slavni pripravnik'.