KRALJICe PLAŽE

Arija, Nataša, Tihana.. Poznate Hrvatice u zavodljivim izdanjima - koja ima bolji badić?

04.08.2023 u 14:46

Bionic
Reading

Mnogi su jedva dočekali odlazak na godišnji odmor, a među njima su i naše poznate dame koje se opuštaju diljem Jadrana hvatajući boju i puneći baterije. I ovog su ljeta preplavile Instagram svojim fotografijama s jadranskih plaža, jahti, bazena i luksuznih resorta

Osim mora, delicija i ostalih prepoznatljivih ljetnih motiva, čest prizor upravo su one, a njihovi outfiti za plažu izazivaju pažnju. Bilo da je riječ o jednodijelnim, trokutićima, trakicama ili tangama, po izboru badića i ovog puta su se dokazale kao nepogrešive trendseterice pa je teško odlučiti i reći koja bolje nosi kupaći kostim.

Svoju ovoljetnu fotografiju s plaže i u badiću ima i Nataša Janjić Medančić koja s obitelji trenutno boravi na Braču. Njezino izdanje i ravan trbuh, odnosno 'kako se sve isplatilo' komentirala je Viktorija Rađa na što joj je glumica našalivši se odgovorila: 'Ma znaš što. Bolje se sedam dana sramotit na plaži, nego cilu godinu mučit u teretani'.

Tihana Lazović trenutno je na Hvaru sa suprugom Branislavom Trifunovićem gdje se opuštaju s prijateljima, noćnim igranjem balota i ostalim ljetnim aktivnostima, a glumica je pratitelje počastila fotografijom svoje besprijekorne liniju u crvenom bikiniju.

Redateljica i glumica koju će gledatelji od jeseni moći oratiti u novoj RTL-ovoj seriji 'San snova' na ljetovanju je sa dečkom Markom Vargekom. Arija Rizvić i RTL-ov sportski novinar opuptaju se u Istri, a fotografije na kojima ju se može vidjeti crnom bikiniju opisala je sa 'Samo sol, more, sunce'.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin između gaža u pretrpanom rasporedu koncerata opušta se kraj bazena. Andrea Šušnjara za ovo ljeto je, među ostalim, izabrala crni jednodijelni kupaći kostim zanimljivog kroja.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević