U KUPAĆEM KOSTIMU

Dekolte u prvom planu: Nova fotografija Catherine Zeta-Jones ostavlja bez riječi

27.07.2023 u 19:34

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Catherine Zeta-Jones počastila je svoje obožavatelje novim fotografijama u kupaćem kostimu i naravno, nije razočarala. Jedna od najljepših holivudskih glumica izgleda, kao i uvijek, sjajno

Ovo je ljeto upravo po guštu slavne velške glumice Catherine Zeta-Jones. Nakon odmora na Bahamima, potom posjeta utrkama Formule 1 po Europi, sa suprugom Michaelom Douglasom uživala je u Irskoj. A sada ponovno uživa negdje na suncu.

53-godišnja ljepotica obožavatelje je 'počastila' s dvije nove fotografije, na kojima je jasno vidljiva njezina preplanula put, koju je dodatno naglasio jednodijelni kupaći kostim u maslinastoj boji.

Da fotografija bude uistinu za pamćenje pobrinuo se duboki dekolte na kupaćem kostimu, koji je ponovno u prvi plan stavio njezinu nevjerojatnu figuru.

Cijelu kombinaciju zaokružila je slamnatim šeširom širokog oboda, kojim je sakrila gotovo cijelo lice, a ono što je ostalo 'otkriveno' sakrile su velike crne sunčane naočale.

Catherine Zeta-Jones Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Ispod dviju gotovo identičnih fotografija napisala je tek: 'Ciao', a onda su se krenuli nizati brojni komplimenti na račun njezinog izgleda.