čari ljeta

Tončica Čeljuska pokazala kako uživa u bazenu i oduševila prizorom

25.07.2023 u 15:29

Bionic
Reading

Ljeto je u punom jeku, a televizijska urednica i voditeljica Tončica Čeljuska punim plućima uživa u ljetnim radostima. Svoje obožavatelje počastila je s nekoliko morskih kadrova i izazvala opće oduševljenje

'Naravno, situacija je iznimno ozbiljna. Ali avantura je sjaj koji lebdi iznad prijetnje. Život je zadatak. Avantura je poezija. Obaveza čini zadatak podnošljivim, ali radost opasnosti olakšava. Zato se nećemo sramiti što smo avanturisti. Ernst Yinger, roman 'Vatra i krv',' napisala je Tončica Čeljuska u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

Mudre riječi popratila je s nekoliko pravih ljetnih fotografija koji su među njezinim brojnim obožavateljima i pratiteljima izazvale čistu senzaciju. Tončica tradicionalno dio ljetnih dana provodi u omiljenim joj Brelima, a upravo su ondje i snimljeni kadrovi koji prikazuju njezinu ljetnu oazu.

Na objavljenim fotografijama dugogodišnja HRT-ova urednica i voditeljica uživa u bazenu, a okružuje je borova šuma te more u daljini. Tončica se u bajkoviti prizor savršeno uklopila odjenuvši dvodijelni plavi kupaći kostim, a njezini obožavatelji požurili su joj udijeliti komplimente pa su joj tako poručili: 'Žena za poželjeti.'

Inače, na početku ljeta i nakon završene još jedne uspješne sezone emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska se, koja je inače ljubiteljica putovanje, počastila putovanjem u Dubai. Brzo nakon toga je otputovala u rodnu Bašku Vodu, a sada u svim čarima ljeta uživa u obližnjim Brelima, dok njezini obožavatelji uživaju u očaravajućim prizorima.

  • +6
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL