nema popuštanja

Antoniju Blaće kiša, a ni hladno vrijeme ne mogu zaustaviti u omiljenoj aktivnosti

13.10.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica izgleda bolje nego ikada, a osim dobrih gena njezinoj mladolikosti i fit liniji pomaže i vježbanje. Redovito pokazuje svojim pratiteljima kako tenira i motivira ih da krenu njezinim putem budući da njoj zdrav način života i redoviti odlazak u teretanu itekako uvelike olakšavaju balansiranje između privatnog i poslovnog života

Unatoč kišnim i hladnom jutru Antonija Blaće nije posustala, uputila se odraditi trening. 'U cik zore, taksi do teretane. Stvarno sam volja', opisala je fotografiju na kojoj sjedi u automobilu i još jednu ubrzo nakon što je stigla na odredište.

Početkom svibnja otkrila je pratiteljima na Instagramu da je dijeli još pet kilograma od ciljane kilaže, te je pokazala kako izgleda nakon mršavljenja. Ubrzo nakon toga Šibenčanka je početkom lipnja objavila priručnik #Ljeto bez parea, u kojem je otkrila kako je došla do vlastitog plana prehrane i vježbanja, a koji su dali rezultate, bez stresa i živciranja.

Inače, od prošlog tjedna gledatelji je mogu pratiti u showu 'Dođi, pogodi, osvoji' kojeg vodi uz Marina Ivanovića Stoku.

'Nakon toliko odrađenih projekata već je teško raditi razliku, za mene je to sve moj posao koji obožavam, ali ovdje je malo drugačije to što je format dosta strukturiran i moramo slijediti zadana pravila. Ja sam sklona improvizaciji, ali i ovdje ostaje dosta prostora za to. Marin i ja smo možda baš zbog načina na koji se nadovezujemo dobili više prostora nego što je to uobičajeno za ovaj format', rekla je za Večenji list.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Svoj producentski dio posla izdvojila je kao teži. 'Pogotovo jer je meni ovaj voditeljski već toliko blizak da ga i ne osjećam kao posao. Ima on svoje mane, nemaš pravo na loš dan, jako energetski crpi ako si moj stil voditelja. U produkciji mi je teško bilo zapravo to što nijednom nisam bila samo producent već sam i producirala i vodila paralelno više stvari što je naprosto jako velik zalogaj. I tu se pokazalo da se uz dobru ekipu može sve', poručila je Antonija.

ZGODNA ŠIBENČANKA

Antonija Blaće u najdražem društvu prošetala gradom

Pogledaj galeriju