NERAZDVOJAN PAR

Ovako je Antonija Blaće čestitala rođendan svom voljenom suprugu Hrvoju

24.08.2021 u 21:07

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće i njezin suprug Hrvoje Brlečić imaju razloga za slavlje ovih dana budući da Tonkin suprug upravo slavi danas 38. rođendan

Na Instagramu gdje ima rastući broj pratitelja Antonija nije zaboravila na suprugov rođendan.

Objavila je njihovu zajedničku fotografiju s koncerta na otvorenom ispod koje je napisala samo: 'Ročkalica'.

Isprva su neki njezini fanovi pomislili kako rođendan slavi omiljena Šibenčanka sa zagrebačkom adresom, no upućeniji su odmah riješili dvojbe i objasnili kako je slavljenik zapravo Antonijin suprug koji slavi 38. rođendan te su se odmah pridružili čestitkama.

Par je u braku od 2015. godine, a vjenčali su se u crkvi Sv. Marka u Zagrebu 26. lipnja pred brojnom obitelji i prijateljima, a da su u vezi se saznalo u ljeto 2009. godine. Zaručili su se dvije godine nakon toga na brodu u Beogradu.

Inače, ove je godine Antonija objavila priručnik u kojem je objedinila savjete, recepte i preporuke o prehrani koji su joj pomogli da se riješi suvišnih kilograma.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Iskrena kao i uvijek u ranijem je intervjuu za tportal izjavila da je i ona imala svoje ispone i padove na tom putu.

'Nije ni meni baš glatko išlo. Zato mi i jest bila velika želja napisati ovakav priručnik. U skidanju kila glavni su elementi podrška i živci. Mršavljenje nije pravocrtna linija, nije linearan proces - pazit ćete na prehranu, vježbati, ali doći će dan, skupit ćete neku vodu, možda pojesti nešto što vas napuhuje, stat ćete na vagu i umjesto manje, ona će pokazati više. I motivacija će vam splasnuti. To su ključni trenuci u kojima se odustane, a samo ih treba ignorirati i pičiti dalje. Ako se pojede 'krivi' obrok, opet samo pičiš dalje', rekla je.