prinova u obitelji

Stigao je sin: Antonija Mišura Sandrić obznanila da je rodila

28.01.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Bivša košarkaška reprezentativka na društvenoj mreži javila je svima da su ona i suprug Marko Sandrić proširili obitelj za još jednog člana

'Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav', napisala je Antonija Mišura Sandrić na Instagramu. Na fotografiji se može vidjeti kako sportašica pozira s tek rođenim sinom kojeg je držala u naručju, a i da je njezin suprug Marko Sandrić bio s njom na porođaju.

To im je drugo dijete jer mladi bračni par već ima djevojčicu Taru. Vijest o trudnoći Šibenčanka je objavila proljetos. Kasnije je ispričala da se druga trudnoća spontano dogodila, premda su ona i suprug planirali imati dvoje djece. Najavila je tada da dječak neće imati tipično dalmatinsko ime.

Podsjetimo, par se vjenčao 2015. godine u Šibeniku, a crkveno vjenčanje održano je u katedrali svetog Jakova. Antonijin suprug nedavno je proslavio 34. rođendan.

'Nekad se uhvatim da riječima ne mogu opisati koliko te volim, nijednog dana u 17 godina nisam pomislila na nešto drugo. Hvala ti za sve, hvala što mi te dragi Bog poslao i da budem najsretnija žena uz tebe, djeca nam imaju najboljeg tatu, a to će još tek shvatiti s vremenom! Sretan ti rođendan, ljubavi moja! Volimo te', poručila je Antonija pored fotografije Marka i njihove kćeri.

  • +3
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX