NOVA STANARKA

Antonija je već jednom primljena u BB, ali je odustala

  • Autor: Agencija Vlm
  • Zadnja izmjena 03.05.2011 21:55
  • Objavljeno 03.05.2011 u 21:19
Antonija Jovanović ulazi u kuću

Antonija Jovanović ulazi u kuću

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Nova stanarka BB kuće, Antonija Jovanović u kuću je ušla s još dva stanara, Vladimirom i Branislavom, te donijela velike promjene u BB kući. Simpatičnu djevojka iz Opatije navodno se već prije prijavila u BB te bila primljena, ali je sama odustala

'Voljela bih da Antonija što dulje ostane u Big Brotheru jer joj je to, znam to jako dobro, bila velika želja', kaže Katica Jovanović,

majka Antonije, koja je u nedjelju s dvojicom kandidata ušla u BB kuću i već prvog dana zaintrigirala ukućane i gledatelje.
Jovanovići, Katica i otac Slobodan, žive u Tovarniku, velikom srijemskom selu uz samo granicu sa Srbijom u kojem je rođen i hrvatski pjesnik Antun Gustav Matoš. Kad smo ih popodne nazvali, upravo su se spremali na put u Italiju.
Antonija je rođena u Vukovaru, a prognaničke godine proveli su u Opatiji, gdje je Antonija ostala nakon što su se roditelji i braća vratili, ali ne u Vukovar, već u Tovarnik.

RTL

RTL

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Antonija Jovanović

'Vjerujem da će daleko dogurati jer je okretna i pričljiva, a kao dijete bila je dobra, ali dosta živa, sve ju je zanimalo i sve je morala vidjeti, čuti i probati. Završila je ekonomsku školu i dugo nije imala posao, već se snalazila radeći razne poslove. Sad je menadžerica u prodaji vina i radi u Opatiji, Zagrebu i na otocima', rekla je ponosna majka. Iako je prava ljepotica, njezina mama kaže da Antoniju još nijedan mladić nije osvojio.

'Iako ima 26 godina, koliko znam, nema nikakvu ozbiljniju vezu, a i neka, neka se izdovolji dok je mlada. Imat će vremena i za brak i djecu, a i vidim da još nije za ozbiljnu vezu, a pogotovo za brak', kaže Katica i nastavlja:
'Već se ona jednom prijavila u BB i ni tada je nisam odgovarala. Pametna si, imaš dovoljno godina da možeš odlučivati o svojim postupcima i kako prostreš, tako ćeš leći, rekla sam joj i, premda je sama odustala, vidjela sam po njoj da je bila žalosna. Zato je sad bila presretna, a i mi s njom.

Antonijina majka prije se brinula o starim i nemoćnom osobama, a sad je domaćica u jednoj obitelji u Italiji. Kaže da je kod nas teško pronaći posao i u odlascima u Italiju vidi rješenje dok se ne pronađe nešto bliže Tovarniku. Mlađi brat Mihael je konobar i najviše je u Dubrovniku, gdje i radi, a stariji Marino zaposlen je u građevinskoj tvrtki u Osijeku i često je na terenu. Svi se oni ponose svojom Antonijom koju svakodnevno gledaju na televiziji.

Nova stanarka Big Brother kuće muškoj je publici zasigurno već poznata, ako ne njezino lice, onda zasigurno obline. Naime, zanosna Antonija prije pet godina krasila je stranice časopisa Klik. Njihov objektiv uhvatio ju je u par zavodničkih poza, a odjeci publike bili su više nego odlični. Bujna Antonija tako je u 56. broju tog mjesečnika uresila rubriku Babewatch.

A da voli pažnju kamera i fotoaparata izjavila je i u uvodnom prilogu u nedjelju kad je ušla u kuću na Košutnjaku. Isto je potvrdila odmah prvi dan kad se predstavljala svojim novim sustanarkama. Iako je završila srednju školu administrativnog smjera, Antonija kaže da se tim poslom ne misli baviti.

Antonija ulazi u BB kuću

 

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi