ZA BIJEG OD SVAKODNEVICE

Antonija Blaće velika je ljubiteljica serija, a ovo su njezine preporuke za dugo toplo ljeto

25.07.2020 u 21:48

Bionic
Reading

Tople ljetne večeri pravi su trenutak za organiziranje filmskog maratona i druženje s prijateljima ili pak da napokon u miru nadoknadite i pogledate sve serije koje ste možda propustili. Omiljena voditeljica i producentica ispričala nam je što je zadnje pogledala, ali i što se isplati pogledati

Vrijeme utrošeno na gledanje serija nikad nije izgubljeno vrijeme, a trenutna situacija s aktualnom pandemijom, ali i godišnjim odmorima prilika je koja se ne propušta. RTL-ovo zaštitno lice priznaje da je prava ovisnica o serijama koje gleda do iznemoglosti.

'Malo kaskam s filmovima jer 'ubijam' serije. Korona je odradila svoje. (smijeh) Imam nekoliko dobrih preporuka. 'I May Destroy You' je brutalna britanska ženska serija, tako ću je nazvati, premda bi bilo puno bolje da je pogledaju muškarci. Neću reći o čemu je riječ, jer je stvarno treba pogledati. Genijalna je!

Tu je i 'Ljubavni život' (Love Life, HBO) s Annom Kendrick u glavnoj ulozi, a koja priča o razvoju ljubavnog života bilo koga od nas, od onih prvih veza i onoga što su nam bili prioriteti i što su nam sad te kako život zapravo izgleda. To je iznenađujuće dobra serija', govori nam Antonija Blaće.

Izvor: Društvene mreže

'Nedavno sam pogledala 'Gospođu Amerika' (Mrs. America, HBO) s genijalnom Cate Blanchett u glavnoj ulozi Phyllis Schlafly. Riječ je o fenomenalnoj seriji o pokretu za ženska prava u Americi od sedamdesetih pa sve do danas.

Pogledala sam i Marka Ruffala u seriji 'Istina o mom bratu' HBO)- ako ni zbog čega, vrijedno ju je pogledati zbog njega koji igra dvije uloge - sebe i svog brata blizanca. Dugo nisam pogledala nekog tko je nešto tako briljantno odglumio', kaže nam.

Izvor: Društvene mreže

'Inače, što se serija tiče, vi samo recite žanr, a ja ću vam nabrojati bar pet komada jer sam teški binge-watcher. I spremna sam odustati od svog života samo da pogledam seriju ili sezonu do kraja. Znači, gledam ih do potpune iscrpljenosti i prizora kad sam s čačkalicama između kapaka', smije se simpatična Šibenčanka.