OPET IZNENAĐUJE

Antonija Blaće promijenila imidž: Kako vam se sviđa njezin novi izgled?

06.04.2019 u 15:36

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica smanjila je aktivnost na društvenim mrežama. Tu i tamo se pohvali sa svojim kućnim ljubimcem ili najavi kakvu novu kampanju, emisiju, a danas je Antonija Blaće iznenadila s novom frizurom za koju pljušte komplimenti sa svih strana

Voditeljici su fanovi često zamjerali eksperimentiranje s frizurama i odjevnim kombinacijama no nije tako i ovaj put. Zgodna Šibenčanka u zadnje vrijeme je furala dugu kosu s dužim šiškama, a sad ju je skratila do iznad ramena i ima bob frizuru. 'Sneak peak', napisala je u snimci nastaloj tijekom nekog snimanja, a na kojoj joj frizer još sređuje kosu. Marijana Batinić, Nataša Janjić, Ana Begić Tahiri su odmah odreagirale i uputile joj lijepe riječi na račun novog izgleda. Oduševljeni su i drugi pratitelji.

Od kad ju je 2004. godine u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera' upoznala šira javnost, pa sve do danas Antonija je često je mijenjala izgled svoje kose. Do sada smo je vidjeli s plavom, smeđom, crvenkastom, kosom prošaranom pramenovima. Nosila je guste i kratke šiške, a ekstenzije je prvi put ugradila 2009. godine.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL