CURA SA STILOM

Antonija Blaće: 'Nikad za sebe ne bih rekla da će me itko išta pitati o garderobi'

05.02.2019 u 12:50

Bionic
Reading

Voditeljica i producentica poznata je po svojim stylish odjevnim kombinacijama u kojima kao da zna pravu mjeru između slijepog praćenja trendova i onoga nečega, samo njoj svojstvenoga, pa rezultat uglavnom izazove more pozitivnih komentara među njezinim pratiteljima. Modni izričaj Antonije Blaće prepoznat je i izvan naših granica. O čemu je točno riječ i kako reagira na modne kritike na račun svog izgleda, zgodna Šibenčanka ispričala je za tportal

'Voditeljica H&M-ova showrooma Lana Radnić pozvala me da napravimo kampanju shop my look u Hrvatskoj, a ja odaberem i preporučim komade. H&M je tu kampanju inače radio na svjetskoj razini. Jednostavno su od svih svjetskih fotki odabrali našu za regram', ispričala nam je Antonija Blaće.

Iznenadila ju je ta suradnja. 'Ipak je to veliki svjetski brend kojem su dostupni svi mogući resursi i onda kažu - ali fotka i stajling iz Hrvatske su najbolji. Pa naravno da sam se razveselila', kaže voditeljica i producentica koja trenutno priprema drugu sezonu showa 'Gospodin savršeni'.

'Inače, ne prihvaćam baš svaku kampanju koja mi se ponudi, ali mi se ova svidjela jer me cure ionako u inboxu na društvenim mrežama ispituju gdje sam kupila koji komad robe pa je ovo shop my look baš bilo fora. Pogotovo što sam neki casual tip i nikad za sebe ne bih rekla da će me itko išta pitati o garderobi', skromna je voditeljica.

View this post on Instagram

✔️

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Zanimalo nas je kako reagira na modne kritike. 'Ne smetaju me uopće. Smatram da je scena mjesto za modnu hrabrost. A za privatni život volim jednostavno', poručila je.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL