njezina oaza

Odmaralište, ljubilište, gostilište: Antonija Blaće otvorila vrata svog doma i pokazala djelić ugođaja u svojoj mini radnoj sobi

14.10.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Simpatična Šibenčanka prije osamnaest godina svoju je dalmatinsku adresu zamijenila onom u metropoli. Deset godina je bila podstanar, a onda su prije tri godine ona i suprug Hrvoje Brlečić kupili stan

'Kad uspiješ u par kvadrata staviti sve zamišljeno kao mini radna soba, u praksi ležalište, odmaralište, chillalište, čitalište, relaksiralište, ljubilište, gostilište, mazilište i češkalište kad Čarli dođe, promišljalište, a ako ću biti iskrena povremeno i skladilište (kad dođem sa sto torbi i vrećica sa snimanja)', opisala je Antonija Blaće i dodala:

'Još ima par detalja koje moram dodati, ali vidi se već sad ljubav ove sobice'. Omiljena voditeljica svoju je oazu uredila s puno ljubavi jer je pazila na svaki detalj. Ranije je izjavila da su ona i suprug tražili derutni stan koji će polako uređivati, ali dogodilo se da nisu morali ni zidove ofarbati, što im je ušparalo puno novca i najviše vremena.

Uspjeli su kupiti stan u centru Zagreba, a kod uređenja se vodila time da ne želi nikakve premasivne komade i voljela da im stan ostane 'protočan i prozračan'.

  • +4
Antonija Blaće Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX