PODRŠKA JE KLJUČ

Anne Hathaway iskreno progovorila o slavi: Slavna glumica otkrila da su joj 'hejteri' zapravo pomogli u životu

24.01.2021 u 21:48

Bionic
Reading

Slavna glumica Anne Hathaway u intervjuu za The Sun osvrnula se na ogromnu količinu zločestih komentara na internetu nakon što je glumila u filmu 'Jadnici' i kako je to utjecalo na nju

Anne Hathaway nedavno se prisjetila filma 'Jadnici' za koji je tijekom promotivne kampanje pričala o svim stvarima koje je morala napraviti za snimanje – od brijanja glave do skidanja 12 kilograma. Razne osobe nisu bile sretne što priča negativne stvari o svom iskustvu tijekom snimanja 'Jadnika' pa su je zasuli negativnim komentarima.

  • +41
Najbolji stajlinzi Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Everett Collection / Everett / Profimedia

Iako je bila iskreno iznenađena što je dobila mnoge nagrade za svoj rad u 'Jadnicima', mržnja na internetu nije jenjavala. Danas Anne Hathaway tvrdi kako ju je baš taj val negativnosti učinio jačom osobom.

No, s druge strane, glumica je za Vanity Fair priznala kako je dobivanje Oscara nije učinilo sretnom.

'Trebali biste biti sretni, no ja se nisam tako osjećala. Bilo mi je neugodno što stojim tamo u haljini koja košta više nego što će mnogi ljudi vidjeti tijekom cijelog života i da sam dobila nagradu za odglumljenu bol koja je još uvijek vrlo prisutna u našem zajedničkom ljudskom iskustvu', rekla je tad Anne Hathaway.

Glumica je ipak na kraju otkrila da je izraz 'umiranje od srama' baš samo to – izraz, te da život ide dalje.

Anne Hathaway sa svojim se problemima lakše nosi uz pomoć muža Adama Shulmana za kojeg se udala netom prije snimanja 'Jadnika'. Druga podrška bili su joj prijatelji.

'Moja najduža prijateljstva sežu u djetinjstvo, kad sam imala pet godina. Uvijek se trudim sa svim svojim prijateljima održati kontakt i vidjeti ih barem jednom ili dva puta godišnje', rekla je Anne Hathaway.

Glumici je nedavno izašao najnoviji film 'Locked Down' u kojem glumi kradljivicu. Snimanje tijekom pandemije bilo je vrlo čudno iskustvo za nju.

Bila je prilično nervozna što je morala skidati masku taman dok je u SAD broj zaraženih u porastu.

'Bilo je zastrašujuće skidati masku svaki dan i bila sam oduševljena koliko predano su svi uključeni u film održavali sve epidemiološke mjere bez obzira na uvjete', rekla je Anne Hathaway.