ANNE HATHAWAY

Slavna glumica iskreno progovorila o izazovima roditeljstva: Nisam savršena mama

30.11.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Anne Hathaway, nagrađivana glumica koju pamtimo po ulogama u filmovima poput 'Vrag nosi Pradu', roditeljstvo u uvjetima 'novog normalnog' vidi kao stalni izazov

Ponosna mama dvojice sinova, Jonathana (4) i jednogodišnjeg Jacka, ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, no da je to iskustvo koje je prepuno uspona i padova.

Tijekom lockdowna, holivudska zvijezda svakodnevno se brinula o kućanstvu, baš poput poput običnih 'smrtnika', a glumica je ispričala da je jedan od najvećih izazova bio pranje rublja.

'Samo ću reći: 'j..... rublje! Cijelo to iskustvo u karanteni je bilo jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite, to je krivulja učenja. Osim toga, imate osjećaj kako sve radite krivo, osobito kad su djeca mala, a vi nemate nikakvog iskustva', rekla je glumica.

  • +41
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Everett Collection / Everett / Profimedia

Anne je kaže kako je svjesna da nije savršena mama.

'Nisam savršen roditelj, ali trudim se da uvijek sa smirenim tonom razgovaram s djecom koliko god je to teško', rekla je zvijezda filma 'Serenity'.

'Rekli su mi kako ću kad dobijem svoju obitelj manje biti okupirana karijerom, ali još uvijek volim svoj posao. Iako se zbilja nerado odvajam od djece', rekla je Anne koju možemo vidjeti i u filmu 'The Witches'.

Svoju je srodnu dušu, draguljara Adama Shulmana upoznala u Palm Springsu 2008., tijekom filmskog festivala. Između njih dvoje se već nakon nekoliko minuta razgovora rodila nevjerojatna kemija.

'Od prvog trena znala sam da je on osoba s kojom ću provesti život, ljubav mog života i bila sam odmah spremna na vjenčanje', rekla je u jednom ranijem intervjuu Hathaway kad su je upitali kako je znala da je Adam onaj pravi. Vjenčali su se u rujnu 2012., godinu dana nakon što je Shulman kleknuo s golemim dijamantnim prstenom. Danas su sretni roditelji dvoje dječice.