TONA PRILIKA

Slavna oskarovka suočena sa životom u izolaciji: Anne Hathaway otkrila najveći obiteljski izazov lockdowna i pandemije

28.11.2020 u 23:32

Bionic
Reading

Nije novost da slavni holivudski glumci žive drugačije od ostatka svijeta. Koronavirus mnoge je od njih uhvatio nespremne. Niti 38-godišnja Anne Hathaway nije bila iznimka

Anne Hathaway inače nije pretjerano pričljiva kad je u pitanju njen privatni život. Slavna glumica ima dva sina, Jonathana i Jacka, s Adamom Shulmanom, a nedavno je dala intervju za australski časopis Stellar.

Zvijezda filma 'Vrag nosi Pradu' pružila je javnosti mali uvid u majčinstvo i izazove koje je pandemija unijela u njen život.

'Najveći izazov tijekom lockdowna? Smijem li psovati? Je*eno prljavo rublje', nasmijala se glumica.

Anne Hathaway dodala je da ne voli stvari predstavljati kao izazov jer smatra da to onda tako i vidimo. Glumica kaže da je kao majka pronašla tonu 'prilika'.

'Postoji određena brzina i težina učenja novih stvari. Ne smijete sami sebe previše osuđivati, pogotovo na početku kad imate osjećaj da sve radite pogrešno. No, svakako se ne radi samo o izazovu', rekla je Anne Hathaway te dodala kako je tijekom lockdowna shvatila da je način na koji živimo i volimo ono po čemu će nas drugi pamtiti.

Glumica je prethodno pričala o načinu na koju ju je majčinstvo promijenilo.

'Volim kad je sve jednostavno. Dan počne s listom – diše li Jonathan, je li zdrav, raste li, je li uspješan. Ako dobijem četiri pozitivna odgovora, teško mi je poremetiti dan', zaključila je tada Anne Hathaway.

  • +41
Najbolji stajlinzi Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Everett Collection / Everett / Profimedia