njoj ljeto traje

Anja Šovagović Despot pobrala masline, a sad uživa u - sunčanju i kupanju

10.11.2020 u 14:45

Bionic
Reading

Nagrađivana glumica svoj komadić raja pronašla je u Supetru na Braču, gdje i dalje provodi dane. Sudeći prema objavama uživa u životu u Dalmaciji, a vrijeme krati na suncu, kraj mora, uz obitelj i prijatelje

Anja Šovagović Despot gotovo svakodnevno svojim sljedbenicima na Instagramu pokazuje svoju dalmatinsku idilu koju živi već mjesecima na Supetru. Prije nekoliko dana ondje je sudjelovala u branju maslina. Zadovoljna glumačka diva je je u komentarima otkrila da su 'riknuli berući, ali da su puno pobrali'.

U zadnjoj objavi je pak otkrila da se još uvijek kupa u moru. 'Detoksikacija, dezinfekcija, imunizacija, inhalacija i uživancija. Nakon branja maslina najbolje se bacit' u more, napisala je glumica, a kolegica Nataša Janjić Medančić ju je zafrkavala i pitala je jel joj dosta više, a Anja je joj je odgovorila: 'Tek mi je krenula sezona nakon kiša u listopadu'.

Podsjetimo, naš poznati glumački par i njihovo dvoje djece u razornom zagrebačkom potresu su ostali doslovno bez krova nad glavom. Njihov topli dom u samom središtu Zagreba rušio im se pred očima, a zgrada im je označena crvenom naljepnicom i teško da će se moći obnoviti.