TUŽno sjećanje

Anja Šovagović Despot objavila fotografiju s prelijepom kćeri pokojne Ene Begović, 20-godišnjom Lanom Radeljak

17.08.2020 u 10:30

Bionic
Reading

Proteklog vikenda bila je 20. godišnjica smrti Ene Begović, glumačke dive koja je život izgubila u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču. Enina prijateljica Anja Šovagović Despot taj je dan obilježila s njezinom kćeri

Na tužnu obljetnicu Anja Šovagović Despot objavila je kratku i dirljivu posvetu. 'Na Veliku Gospu s Enom u srcu', napisala je pored fotografije na kojoj pozira s prelijepom kćeri preminule glumice, Lanom Radeljak. Lana jako nalikuje na pokojnu Enu i prelijepa je baš kao i ona, što su mnogi komentirali.

Podsjetimo, Lana Radeljak imala je nešto više od mjesec dana kada je tragično poginula njena majka Ena Begović. Nije krenula majčinim stopama, nego studira menadžment na prestižnom sveučilištu Bocconi u Milanu i ne voli javno eksponiranje jer su joj zatvoreni profili na društvenim mrežama.

Ona je pak na profilu na Facebooku objavila nježnu posvetu svojoj mami. 'Zauvik si tu', kratko je poručila uz datume majčinog rođenja i pogibije. Lana je kći koju je Ena dobila s poduzetnikom Josipom Radeljakom, a 1. srpnja proslavila je dvadeseti rođendan.