NOVO PUTOVANJE

Anja Alavanja Viljevac u novoj avanturi s devetomjesečnom bebom: 'Ima i većih budala od nas'

04.01.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Sa suprugom Vedranom Viljevcem i njihovim devetomjesečnim sinčićem Danom, voditeljica Anja Alavanja Viljevac otputovala je u toplije krajeve, točnije u Dubai, odakle zabavlja svoje pratitelje crticama iz svakodnevice

Nakon što su obišli uzduž i popreko našu obalu, otputovali i do Italije, voditeljica Anja Alavanja Viljevac i njezin suprug Vedran Viljevac upustili su se u novu avanturu sa svojim devetomjesečnim sinčićem Danom. Supružnici Viljevac, kako je na svom Instagram profilu otkrila Anja, trenutno su u Dubaiju.

Upravo iz Dubaija Anja Alavanja Viljevac objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem i uz to opisala jednu od crtica iz svakodnevice s bebom.

'Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu, i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo...i onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicima, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada... A ja si pomislim, ima i većih budala od nas.'

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Podsjetimo, nakon propalog braka sa Željkom Romcem, s kojim je dobila sinove Jakova i Ivora, Anja Alavanja sreću je pronašla s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je dobila trećeg sina.