sretna voditeljica

Nježni obiteljski trenutci: Anja Alavanja Viljevac uživa sa svojim neodoljivim sinovima

28.11.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Premda će se većina mama složiti da je majčinstvo najljepši 'posao', složiti će se i da je odgoj djeteta često i izazovan. No, troje djece, znaju to roditelji koji ih imaju, stvaraju posve drukčiju obiteljsku 'dinamiku'. U takvoj obitelji je puno izazova, ali zasigurno je i puno radosti. To zasigurno proživljava i Anja Alavanja Viljevac koja je postala mama trećeg sina u travnju ove godine

Koliko uživa u majčinskoj ulozi, biti mama svojih trojici sinova što nerijetko pokazuje onima koji je prate na Instagramu. Ovog puta je Anja Alavanja Viljevac na storiesima pratiteljima objavila fotografiju s otvorenja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu. Na njoj pozira sa svojim dečkima.

Njezini stariji sinovi Ivor i Jakov držali su dobro raspoloženu stajliš odjevenu mamu za ruku dok su šetali okićenim Zagrebom, a najmlađi Dan bio je u nosiljci za bebe. Prizor je uz popratila uz popularnu božićnu pjesmu It's Beginning To Look A Lot Like Christmas'.

Uz to je objavila i zasebnu fotografiju sa svojim najmlađim mališanom nastalu u zagrebačkom kafiću gdje su se došli ugrijati. 'Pročitala sam da je odgajanje djece kao šetnja parkom. Jurrasic parkom. Dan je baš vidio jednog T-rexa', duhovito je opisala dječaka odjevenog u svijetlo smeđi skafander.

Do prije tri tjedna Anja Alavanja Romac je guštala u Dalmaciji. Jedno od njezinih zadnjih putovanja bio je Dubrovnik. Tada je objavila fotku sa sinčićem Danom dok su sjedili u jednom šibenskom kafiću. Njega je dobila s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem za kojeg se udala sredinom rujna.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX