uživa u svakom danu

Anja Alavanja Viljevac je opet na putovanju, dosta joj je niskih temperatura pa je pobjegla u sunčanije krajeve

22.11.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Nedavno je bila u Šibeniku, prije toga na Kvarneru i Istri te na bračnom putovanju u Italiji. I ne staje, već je na novoj destinaciji. Pratiteljima se javila s juga Hrvatske, iz Dubrovnika, a uz fotografije je podijelila i simpatične crtice

'Ide baka pokraj nebodera i vidi djecu kako nešto rade. Baka: Što to radite? Djeca: Pušimo travu. Baka: Dobro, samo nemojte sjediti na betonu da se ne prehladite. Eto, ovo me podsjetilo na taj vic. Ali ne zbog trave', opisala je najnoviju fotografiju Anja Alavanja Viljevac na kojoj sjedi na Stradunu. Mnogi su se poistovjetili s tom njezinom objavom.

Voditeljica je pozirala u razderanim trapericama koje ove jeseni često 'fura' i prugastoj majici, a na fotografiji izgleda kao djevojčurak pa komplimenati, razumljivo, nisu izostali ni ovaj put. Koji dan ranije je objavila fotografiju iz starog Grada na kojem u naručju drži svog najmlađeg sina Dana kojeg je rodila sredinom travnja.

'Eto ti kad si ga naučila na ruke'. 'Nisam ga naučila, jednostavno je plakao, pa sam ga primila'. 'A šta će mu biti od malo plakanja, trebala si ga pustiti'. 'Pa ne mogu, žao mi ga je'. 'Eto vidiš da si ga naučila. Sad ga nosi dok ti ne sraste s ramenom'. Zvuči poznato?', napisala je voditeljica. Javile su joj je brojne mame koje su s ostatkom svijeta u kometarima podijelile svoja slična iskustva.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL