blagdani stižu

Anja Alavanja Viljevac u božićnim pripremama, ima najslađe pomagače

23.12.2021 u 23:10

Bionic
Reading

Voditeljica koju gledatelji mogu pratiti u dva formata unutar jedna od najdugovječnijih emisija na HTV-u, 'Dobro jutro, Hrvatska' - informativni prilog 'Zdravo je znati' te gastro rubrika 'Mala škola zdravih obroka' svojim pratiteljima je pokazala kako izgledaju dani uoći Božića u njezinom domu i tko joj pomaže u pripremi kolača

Mnogi su već kupili i zamotali božićne darove, pripremili slastice i u iščekivanju su jednog od tri najveća kršćanska blagdana. Anja Alavanja Viljevac objavila je nekoliko fotografija iz svoje kuhinje.

'Ne stajemo dok ne vidimo brašno i na lusteru, a mi izgledamo kao duhovi', poručila je voditeljica pored neodoljivih fotografija sa svojim sinovima Ivorom, Jakovom i najmlađim Danom za koje se ne može ne primjetiti koliko joj nalikuju. Inače, Anja je ranije otkrila da voli kuhati, ali se ne smatra previše vještom. Rekla je da su njezine prednosti brzina, praktičnost i priprema zdravih jela. Kod kuće uopće nema bijelog pšeničnog brašna ili bijelog šećera, grickalica.

Podsjetimo, godinu na izmaku pamtiti po udaji za ekonomistu i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a prije toga dobili su sina Dana. U prijašnjem braku s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem Anja rodila je Ivora i Jakova.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL