KOJA JE LJEPŠA?

Anja Alavanja Viljevac proslavila rođendan u društvu zgodnih sestara

10.09.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Ove je godine poznata televizijska voditeljica Anja Alavanja Viljevac proslavila 41. rođendan bez supruga Vedrana, ali se zato dobro provela sa sestrama Inom i Larom i mamom

Prošle je godine okrugli 40. rođendan proslavila večerom u restoranu sa suprugom, a ove su joj godine umjesto Vedrana Viljevca u noćnom izlasku društvo pravile sestre i mama.

Anja Alavanja Viljevac svoj je 41. rođendan obilježila sa starijom sestrom Inom i mlađom Larom, a na Instagramu se pohvalila fotografijom iz izlaska i priupitala svoje pratitelje: 'Tko ima najljepše sestre?'

Na drugoj fotografiji trima sestrama Alavanja pridružila se i njihova 'kraljica majka', koja je ponosno pozirala sa kćerima.

Anja Alavanja Viljevac, koja je na dar dobila buket kojim su dominirali suncokreti, za izlazak je odabrala mini haljinu neobičnog printa i sive čizmice od brušene kože.

Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Haljinu prugastog uzorka dužine do pola lista odabrala je mama, dok su sestre igrale na 'sigurnu kartu' s hlačama. Tako je Ina Alavanja odabrala palazzo model bijelih hlača visokog struka i skraćenih do polovice lista u kombinaciji sa crnom majicom na tanke naramenice, dok je Lara odabrala traperice i predimenzionirani sako ispod kojeg se krio sivi top.