IZGLEDA SJAJNO

Duhoviti komentar Anje Alavanje Viljevac pao u drugi plan zbog fotke u bikiniju

09.06.2023 u 14:02

Bionic
Reading

I ovaj produženi vikend Anja Alavanja Viljevac odlučila je provesti s obitelji i to na morskoj destinaciji. Sa suprugom Vedranom Viljevcem i sinovima Jakovom, Ivorom i Danom, Anja 'puni baterije' za nove poslovne pothvate

'Kava crna, bijela koža, svijetlim sve do Portoroža. Zapratite me za još inspirativnih captiona.' Napisala je to u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu voditeljica Anja Alavanja Viljevac, no na tu njezinu izjavu nitko nije obraćao pažnju, a razlog je i više nego očit.

U objavi je jedino što je privuklo pažnju bila njezina fotografija u plavom svjetlucavom bikiniju, kojim je voditeljica pokazala i da nakon tri trudnoće i dalje ima tijelo na kojem bi joj mnoge pozavidjele.

Na fotografiji Anja pozira svom suprugu Vedranu Viljevcu, odjevena u bikini preko kojeg je odjenula prugastu košulju i ostavila je raskopčanom, a u ruci je držala šalicu kave.

Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Utegnute noge i trbušnjaci ne mogu promaknuti oštrom oku njezinih najvjernijih pratitelja, pa ne čudi da je dobila pregršt komplimenata.

Inače, Anja Alavanja Viljevac iz dva braka ima trojicu sinova. U prvom braku, s glazbenikom Željkom Romcem, rodila je Ivora i Jakova, dok u braku s Vedranom Viljevcem ima sina Dana.