Priznanje VODITELJICE

Anja Alavanja sa suprugom imala 'prvi bračni okršaj' pa se pohvalila: 'Pala sam junački'

27.09.2021 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je početkom rujna stupila u drugi brak, voditeljica i njezin suprug Vedran Viljevac te njihova petomjesečna beba, sinčić Dan otputovali su na bračno putovanje u Italiju, odakle je Anja (koja sada koristi samo prezime Viljevac premda je na Instagramu ostavila i ono djevojačko) zabavljala pratitelje simpatičnim objavama opisujući kako im izgleda 'medeni mjesec', a nakon povratka kući pao je i prvi 'okršaj'

Anja Alavanja više je puta rekla da svoju fit liniju održava tako što dva puta tjedno vježba, a povremeno igra i tenis. Na tenisu joj se u svibnju dogodila nezgoda kada je nezgodno stala i više nije mogla ispraviti nogu te je završila sa slomljenim koljenom u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici, u kojoj su je operirali.

Nakon što se uspješno oporavila vratila se ne teniske terene. Ovoga puta u društvu supruga Vedrana Viljevca. Meč je voditeljica emisije 'Zdravo je znati', koja se emitira na HRT-u subotom ujutro, duhovito opisala fotografijom koju je objavila na Instagram storyju: 'Prvi bračni okršaj 6:0, 6:3. Pala sam junački'.

Osim toga, podijelila je još jednu fotografiju s vjenčanja na kojoj pozira zagrljena sa svojim dragim, a 'uhvaćeni' su s leđa. 'My after midnight wedding dress. Auto se pretvorio u bundevu, ja u divovski poklon, trijezni u 'vesele'', opisala ju je Anja.

Podsjetimo, ekonomistu i nogometnom treneru Vedranu rekla je 'da' 11. rujna i to na terasi zagrebačkog bara na Jarunu pred sedamdesetak uzvanika. Anja je na vjenčanju zablistala u vjenčanici iz butika Vesne Spose, a kuma joj je bila Sandra Osrečki. Vedranov kum bio je bivši nogometaš Nikola Pokrivač. U prethodnom braku bila je s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim je dobila danas 6-godišnjeg Ivora i 9-godišnjeg Jakova.

  • +5
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL