DIVNO I ČAROBNO

Anja Alavanja Romac: 'Volim sve vezano uz Božić pa čak i svu prosinačku strku'

05.12.2018 u 18:29

Bionic
Reading

Zagrebačko središte sljedećih tjedana živjet će u blagdanskom ritmu, a u ljepotama adventskog duha uživa i naša poznata voditeljica. Anja Alavanja Romac ispričala je za tportal zašto voli prosinac i što bi po njoj trebalo napraviti da ugođaj u gradu bude još ljepši

Predbožićno vrijeme je doba godine u kojem se čini kao da apsolutno svi uživaju u blještavilu koje dopire sa svih strana. Među njima je i voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' Nove TV.

'Volim sve vezano uz Božić, volim ukrase, božićni kič, pa čak i tu svu prosinačku strku. Tako da mi je drago što Zagreb ima tako bogati Advent. Ipak, iz godine u godinu doživljaj je sličan, pa valjda mi zato i euforija oko Zagrebačkog Adventa pomalo pada. Hladnoća i gužva tome doprinose, ali ipak mi je drago prošetati centrom. Još da popijem pravo kuhano vino... Prošle sam godine uživala u klizanju na Tomislavcu s Jakovom i to namjeravam i ove godine. To je baš poseban doživljaj i Tomislavac izgleda čarobno. Ipak voljela bih kad bi u Zagrebu još više poradili na atmosferi, mislim da bi bilo super imati malo više dobre muzike, pa čak i one božićne zborove američkog tipa. Prošle smo godine išli u Graz na i bilo je prekrasno, oni ipak imaju dulju tradiciju i to se vidi po štandovima i njihovim autentičnim ukrasima. Pravi onaj austrijski alpski kič. Uglavnom, volim prosinac. Malo je veća gnjavaža učiniti advent u Zagrebu privlačan i klincima, budući da je koncept doći, vidjeti, jesti i piti, ali eto, u nedjelju idemo na božićni vlak HŽ-a (s Djedom Mrazom), budući da jedan klinac obožava vlakove, a drugi slatkiše. A mama HŽ', ispričala nam je kroz smijeh uvijek dobro raspoložena Anja Alavanja Romac.

Anja je pokazala kako izgleda jedan od njezinih adventskih outfita. Ne odustaje od jarkih boja ni u zimskim danima pa je za šetnju odabrala žutu dolčevitu i remen u istoj boji, a iskombinirala ih je s prljavom bijelim kaputićem i beretkom iste nijanse. Uvijek stylish voditeljica s velikim osmijehom na licu, i ovog puta je oduševila fanove na Instagramu.

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL