oduzima dah

Seksi mama: Anita Dujić oduševila u čipkastoj haljini bez grudnjaka

24.07.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Dizajnerica nakita, dekoraterka setova i bivši model definitivno je jedna od onih koja zna kako se dobro odjenuti. Osim atraktivnim fotografijama sa svojih putovanja, crticama iz svog privatnog života, uvijek oduševi svojim modnim kombinacijama

Nekadašnja Miss turizma najnovijim fotografijama u kojima pozira u dugoj haljini od čipke u petrolej boji mnoge je ostavila bez riječi. Ispod haljine naziralo se da zgodna mama ne nosi grudnjak. Pratitelji je ne prestaju hvaliti.

Nakon rođenja kćeri Lily život joj se vrti oko djevojčice. Ranije je izjavila da je jako važno sačuvati sebe i neke trenutke provesti sam sa sobom i svojim partnerom. 'To je neizmjerno važno za mentalno zdravlje', poručila je. 'Ništa se strašno neće dogoditi ako nemam frizuru ili super haljinu. Važno je kako se osjećam, ostalo je sve samo dodatak', rekla je za Story.

Kad je dobila angažman na hit filmu 'Mamma Mia 2', nije ni slutila da će tamo upoznati ljubav svog života. Sa Škotom Duncanom Broadfootom uživa u bračnoj idili. Dobili su i djevojčicu, a obiteljsko gnijezdo svili su u Zagrebu. I karantenu uzrokovanu epidemijom koronavirusa s malenom Lily su proveli u Zagrebu.