super ideja

Sve je na prodaju: Anita Dujić otvorila Insta buvljak na kojem je ponudila stvari koje više ne nosi

18.09.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Kako je danas sve manje druženja van online svijeta 35-godišnja dizajnerica nakita, dekoraterka seta i bivši model odlučila je unijeti svjetlost u svakodnevicu zagušenu raznim higijensko-socijalnim mjerama i novom normalnosti. Početkom mjeseca Anita Dujić otvorila je Instagram račun na kojem je ponudila stvari koje više ne nosi

Anita Dujić otvorila je novi profil na Instagramu na kojem nudi odjeću koju više ne nosi. Kako je njezina prijateljica Nataša Janjić Medančić najavila u svom storyu Anita je 'osmislila buvljak sa željom da otvori teme kao što su održivost, slow fashion, davanje života staroj odjeći, prodaja ili prosljeđivanje umjesto bacanja'.

Anita Dujić objavila je više fotografija stvari koje su na rasprodaji, a među njima su za sad haljine i modni detalji. Kako stoji u opisu njezinog profila riječ je o odjeći u odličnom stanju koje dostavlja svuda po svijetu, a ne vraća novac, niti će prihvatiti stvari koje netko želi vratiti ako mu se ne sviđaju. Uz svaki artikl stoji informacija o stanju, veličina i cijena, na tom profilu objavljuje i razne motivacijske poruke i informacije o tome koliko brza moda zagađuje našu planetu.

Podsjetimo, bivša manekenka, dekoraterka setova i dizajnerica nakita u siječnju 2019. rodila je djevojčicu Lily. Kćerkicu je dobila u vezi sa Škotom Duncanom Broadfootom kojeg je upoznala na snimanju mjuzikla 'Mamma Mia 2' na Visu gdje su oboje radili. Zbog Duncana je boravila u Škotskoj i Engleskoj, no odlučila je da će roditi u Hrvatskoj. Karantenu je s obitelj provela u Zagrebu, a nakon što su mjere popustile posjetili su Pulu, Opatiju i Anitin rodni Trogir.