PONOSNA MAMA

Anita Dujić pokazala preslatku kćerkicu Lily koja je imala posebnu ulogu na vjenčanju svojih roditelja u Škotskoj

31.12.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Naša nekadašnja manekenka Anita Dujić prije nekoliko se dana udala za svog dugogodišnjeg partnera Duncana Brodafoota s kojim dijeli kćerkicu Lily. Preslatkoj djevojčici roditelji su dodijelili posebnu ulogu na svom crkvenom vjenčanju

U utorak 29. prosinca Anita Dujić odlučila je nakon tri godine veze izreći sudbonosno 'da' voljenom muškarcu Duncanu Broadfootu. Bez obzira na godinu obilježenu koronavirusom, a potom i razornim potresom koji je baš na dan njezina vjenčanja zadesio Petrinju, Glinu i Sisak, Anita je imala razloga za sreću.

U škotskoj katedrali udala se za oca svog djeteta, a potom objavila crno-bijelu fotografiju na Instagram profilu gdje je pokazala kako je sve izgledalo. Decentna haljina, Duncan u kiltu, te tek najbliža obitelj u prvim redovima crkve. Sada je zgodna Anita pokazala kakvu je ulogu na vjenčanju imala njezina jednogodišnja kćerkica Lily.

Malenoj su roditelji dodijelili ulogu djeveruše koja nosi buketić i prstenje prema oltaru te je odjenuli u bijelu haljinicu.

'Zaljubljena sam. Djeveruša i njezin tata. Zauvijek zaljubljena u vas', napisala je Anita ispod fotografije na kojoj poziraju njezin novopečeni suprug i jedinica Lily. A onda je na njezinu profilu osvanula još jedna fotografija iz crkve na kojoj se novopečena gospođa Broadfoot zahvalila svima na divnim čestitkama te poručila da su joj uljepšale godinu.

  • +3
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL