VJENČANJE U ŠKOTSKOJ

Anita Dujić uplovila u bračnu luku: 'Unatoč potresima koji mi razaraju domovinu, mi smo to učinili'

30.12.2020 u 13:47

Bionic
Reading

U godini na zalasku bivša hrvatska manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka setova, sa svojim partnerom, Škotom Duncanom Broadfootom, uplovila je u bračnu luku. Sretnu vijest podijelila je sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu

Utorak, 29. prosinca u godini obilježenoj pandemijom 36- godišnja poduzetnica Anita Dujić pamtit će po svom intimnom vjenčanju u Škotskoj. U bračnu luku uplovila je s dugogodišnjim partnerom, Škotom Duncanom Broadfootom.

'Unatoč potresima koji mi razaraju domovinu, mi smo to učinili. Ljubav uvijek pronađe način. Nakon jučerašnjih vijesti srce mi je bilo slomljeno, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu', tim je riječima opisala svoju svadbenu fotografiju.

  • +3
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Držite se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora', zaključila je Dujić.

Svom dugogodišnjem partneru, Anita je izrekla sudobonosno 'da' u Glasgowu, a par iz veze ima kćerkicu Lily koja će uskoro proslaviti drugi rođendan.