Pune ruke posla

Anita Dujić o ljubavi i poslovnim izazovima

30.03.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Gdje god se pojavi, plijeni pažnju svojom ljepotom i istančanim modnim ukusom. Tako je prisutne oduševila i na sinoć održanoj reviji Roberta Severa na Bipa fashion.hr-u, a za tportal je otkrila svoj ljubavni status

Na prvom danu Bipa Fashion.hr koji je okupio brojna poznata lica svoje je mjesto zauzela i bivša manekenka Anita Dujić. U kratkom razgovoru za tportal otkrila je sve o svojim poslovnim planova, ljubavi i nadolazećem ljetu. 

Ekonomistica po struci, bivša manekenka koja se i danas često zna naći u ulozi modela za razne kampanje u razgovoru se dotakla i ljubavi. Nakon braka s Ivanom Veljačom, uspješnim producentom i arhitektom, koji su okončali 2015., Anita je ljubila glumca Ivana Hercega, s kojim je prošlo ljeto također završila romansu. 'Sretno sam slobodna', otkrila nam je kroz zagonetni smiješak lijepa Anita. 

Nakon ljubavnih brodoloma lijepa se Dalmatinka okrenula poslu i otkrila nam kako je do ljeta čeka mnogo poslovnih obveza. Nakon manekenske karijere posljednjih godina, posvetila se novoj profesiji koja joj je omogućila i da bude dio filmske ekipe filma 'Robin Hood: Origins' koji je nedavno sniman u Dubrovniku. 

'Nedavno sam se vratila sa snimanja 'Robina Hooda', to mi je bio velik izazov i novo iskustvo.  Svi smo se naradili, ali je bilo super i što je najvažnije, to je jako dobro za životopis', kazala je Anita koja je na filmu radila kao dekoraterka filmskog seta.

Kao velika ljubiteljica mode priznala je da prati trendove, ali ne voli postavljati limite u svom stilu. S godinama je naučila da odjeća koju kupuje mora biti kvalitetna pa će zato uvijek najviše novca odvojiti za dobre cipele ili torbicu. Novom, jučer predstavljenom kolekcijom Roberta Severa oduševljena je jer kaže da voli taj razigrani stil boho kojim će se voditi i ovog proljeća.

  • +12
Poznati na reviji Roberta Severa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Roberta pratim od samih početaka, radila sam prije kao njegov model, a sad ga gledam iz publike, tako da jako volim njegovu estetiku', govori bivša manekenka i dodaje kako se brzo navikla na prisustvovanje revijama iz druge pozicije, međutim priznaje da joj nekad i nedostaje to ludilo i kaos prije samog izlaska na pistu. 

Mi to tako 💜💙 #friends #girls #chillin #lovethisone #svebisekeljubilemornare 📷☝🏼 by @kazimir.lesic

A post shared by Anita Dujic (@anita.dujic) on