sretni dani

Kate Middleton postaje tetka: James Middleton objavio sretne vijesti

05.07.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Brat Kate Middleton i njegova supruga Alizee Thevenet objavili su sretne vijesti na vrlo moderan način! Na Instagramu je James objavio fotografiju trudne supruge te sa svima podijelio ovu sretnu vijest uz opis koji ne skriva uzbuđenje

James Middleton poznat je i kao cool ujak koji je svojim nećacima poklonio psića, a sada ga čeka i nova životna uloga! Naime, James je na vlastitom Instagram profilu otkrio da je njegova supruga Alizee Thevenet trudna s prvim djetetom para.

36-godišnji James objavio je slatku sliku supruge u prekrasnom seoskom okruženju, a u haljini maslinaste boje vidi se i trbuh koji otkriva sretne vijesti.

'Ne možemo biti više uzbuđeni... pa Mable bi mogla biti', napisao je James te dodao: 'Bio je to vrlo težak početak godine nakon gubitka voljene Elle, međutim godinu ćemo završiti s najdragocjenijim malim dodatkom naše rastuće obitelji'.

Ella je Jamesova voljena španijelka, koja je umrla prošle godine u dobi od 15 godina, a taj gubitak posebno je pogodio Jamesa koji je veliki ljubitelj životinja. Ella je Jamesu pomogla i u borbi protiv depresije, a za njega je bila poput člana obitelji.

Par se vjenčao u rujnu 2021. godine, a za njihovo upoznavanje također je zaslužna kujica Ella!

  • +7
James Middleton i Alizee Thevenet Izvor: Profimedia / Autor: DASA, UDKE / Backgrid UK / Profimedia