NIKAD ISKRENIJA

Angelina Jolie: 'Završila bih na dnu da nisam odlučila živjeti zbog njih'

27.09.2023 u 20:51

Bionic
Reading

U najnovijem intervjuu, kojeg je dala za Vogue, Angelina Jolie je otvorila dušu i progovorila o stvarima o kojima se do sada samo nagađalo, a koje se tiče roditeljstva, odgoja djece, a dotakla se na neki način i razvoda od Brada Pitta

Ako zbog nečeg i danas ne žali, to je trenutak kada je postala majka. U nikad iskrenijem intervjuu, kojeg je dala za Vogue, Angelina Jolie je priznala da ju je to što je samohrana majka 'spasilo' od toga da 'potone'. Uz to je otkrila i kako ju je to što se fokusirala na odgoj djece, nakon razvoda od Brada Pitta, guralo dalje svih ovih godina.

'Imala sam 26 kada sam postala majka. Moj cijeli život se promijenio. To što sam dobila djecu me spasilo, ali i naučilo nekim novim stvarima. Uvjerena sam da bi završila na dnu da nisam odlučila živjeti zbog njih. Oni su bolji od mene, a to i želiš od djece', rekla je Angelina Jolie.

Njezinom braku s Bradom Pittom došao je kraj 2016., nakon 12 godina zajedničkog života, a zajedno imaju šestero djece - Maddoxa (22), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Viviene i Knoxa (15).

'Posljednjih dana sam malo tužna. Pokušavam shvatiti tko sam ja sa svojih 48 godina. Očito sam u nekoj tranziciji, promjeni. Ne osjećam da sam posljednje desetljeće bila ona koja jesam, a to nisam željela', dodala je holivudska glumica ne otkrivajući previše, ali implicirajući kako su protekle godine bile iznimno teške za cijelu obitelj.

'Puno je toga trebalo zacijeliti. Još uvijek se tražimo', tek je dobacila. Angelina Jolie krasi naslovnicu Voguea za studeni 2023., a ovo je bila idealna prilika i da promovira svoju modnu kompaniju nazvanu jednostavno - Atelier Jolie.

KRALJICA MINIMALIZMA

Elegantan outfit Angelina Jolie zaokružila je moćnim detaljem prestižnog brenda

Pogledaj galeriju

'Ne želim biti veliki dizajner, već želim izgraditi ime za druge ljude da to postanu. Nadam se da će to promijeniti mnoge aspekte mog života.' Kako je rekla, želi odjećom sa svojim potpisom poslati jasnu poruku:

'Nakon što sam prošla kroz težak period u kojem sam bila povrijeđena, terapeut me pitao bih li pokušala nositi lepršavu odjeću. Zvuči glupo, ali pretpostavila sam da će hlače i čizme projicirati snažniju mene.'