o planovima

Angelina Jolie otvorila dušu: 'Šest mjeseci prije razvoda dobila sam Bellovu paralizu'

06.12.2023 u 09:50

Bionic
Reading

U svom najnovijem intervjuu, kojeg je dala za Wall Street Journal, Angelina Jolie je priznala kako, da dana bira čime će se u životu baviti, nikada ne bi postala glumica. Možda bi uzela u razmišljanje kazališne daske, no život i karijeru u Hollywoodu više nikada ne bi odabrala

'Danas ne bi odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morat dijeliti', započela je svoju ispovijest za Wall Street Journal Angelina Jolie.

Kako je rekla, više od dva desetljeća provedena pod tako intenzivnim zanimanjem javnosti, uzelo je svoj danak, a sve se dodatno pojačalo nakon njezinog razvoda od Brada Pitta, kada je postala meta tabloida.

Priznala je da joj je sve to izazvalo toliki stres da je 2018. godine, tijekom snimanja Disneyjevog nastavka 'Gospodarica zla 2' primijetila da joj se glas u potpunosti promijenio od trenutka kada je prvi puta snimala Zluradu.

CHRISTINA O

Angelina Jolie na privatnoj jahti najpoznatijeg grčkog brodovlasnika

Pogledaj galeriju

'Moje tijelo reagira na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila Bellovu paralizu', priznala je i da dok živi u Los Angeles da nema društveni život.

Otkrila je kako s vremenom planira zauvijek Los Angeles i provoditi više vremena u svom domu u Kambodžu. 'Nakon razvoda izgubila sam sposobnost da živim i putujem slobodno. Preselit ću se kad budem mogla, jer od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto za život.'

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A potom se dotakla i svoje šestero djece - Maddoxa (22), Paxa (20), Zahare (18), Shiloh (17) i blizanaca Vivienne i Knoxa (15) - otkrivši kako su oni ne samo njezina djeca već i njezini najbolji prijatelji.

'Mi smo sedmero različitih ljudi i to je naša snaga. Morali smo se izliječiti. Postoje stvari od kojih smo se morali izliječiti.'