NA UDARU SINA

Što Brad Pitt misli o Paxovoj eksplozivnoj objavi: 'Situacija je depresivna i frustrirajuća'

22.11.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Jučer je u javnost isplivala objava u kojoj Pax Thien, posvojeni sin Angeline Jolie i Brada Pitta, nimalo ne štedi oca pripisujući mu velike propuste. Iako Brad Pitt još uvijek šuti, mnogi se pitaju tko ili što je zavadilo oca i sina

Godine 2016. pala je odluka da se razvede tada 'najljepši holivudski par'. Angelina Jolie predala je zahtjev za rastavu nekoliko dana nakon što su se ona i Brad Pitt posvađali u privatnom avionu pred djecom, a otada Brada i Angelinu ne viđamo zajedno. I dok Jolie često viđamo u društvu njihove djece kao punopravnu skrbnicu, Pitt se povukao, a objava stara tri godine pokazuje da mu sin Pax Thien to itekako zamjera!

'Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti j****o grozno ljudsko biće', napisao je oštro tada 16-godišnji mladić.

Objava koja je glasno odjeknula u medijima ostaje bez Pittovog komentara, što se samo nastavlja na njegovu davnu odluku da svoju djecu ne spominje u medijima.

Izvor blizak glumcu za Page Six je komentirao da je ova situacija depresivna i frustrirajuća za holivudskog velikana, a također je naglasio i da nema potrebe da se djecu uvlači u spor između bivših supružnika narušenih odnosa.

'Prošlo je dugih sedam godina i žalosno je kada ljudi nepotrebno pokreću pitanja iz tako daleke prošlosti... a ne uzimaju u obzir utjecaj koji to ima na cijelu obitelj', komentirao je za strane medije.

  • +2
Brad Pitt snimanje filma Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT / imago sportfotodienst / Profimedia

Prije nekoliko je dana otkriveno i da je 18-godišnja Zahara koju je par posvojio iz Etiopije promijenila prezime.

'My name is Zahara Marley Jolie', uzviknula je Zahara tijekom obreda priređenog kao čast ulaska u prvo crnačko sestrinstvo u povijesti. Tim je uzvikom otkrila da stoji na majčinoj strani te da se odrekla očevog prezimena Pitt.

NEDOSTAJAO JE KNOX

Angelina Jolie snimljena u Parizu u društvu najvažnijih joj muškaraca

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Brad je posvojio Angelininu posvojenu djecu Maddoxa i Zaharu, a njihova su imena promijenjena u Jolie-Pitt 2006. godine. Angelina je 2007. posvojila tada trogodišnjeg Paxa iz Vijetnama, a Brad ga je posvojio u veljači 2008. Osim troje posvojene djece, par je dobio prvo biološko dijete Shiloh u studenom 2006, a u svibnju 2008. par je dobio blizance, Knoxa i Vivienne.

Međutim, bračna idila završena je Pittovim ispadom 2016. godine. Jolie je tada tvrdila da su djeca istraumatizirana Bradom koji je nju zgrabio za glavu i tresao je, a djecu je polio pivom i crnim vinom. Tada je socijalna služba istraživala glumca zbog zlostavljanja, no na kraju je odlučeno da Brad nije fizički ozlijedio svoju djecu.

Osim pitanja oko skrbništva, ostala su neriješena i pitanja zajedničkih poslova. Moguće je da su javni istupi djece reakcija Jolie na Pittovo otkrivanje njezinog prijateljstva s ruskim oligarhom Jurijem Sheflerom, čovjekom koji je optužen da s Jolie kuje urotu protiv Brada Pitta.

CHRISTINA O

Angelina Jolie na privatnoj jahti najpoznatijeg grčkog brodovlasnika

Pogledaj galeriju