SJEĆANJE NA PROŠLE DANE

Angelina Jolie: 'Kad sam imala dvadeset bila sam fokusirana na ono što nemam, danas znam da je to pogrešno'

06.11.2019 u 23:19

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Angelina Jolie nakon dugo šutnje odlučila je odvažno progovoriti o svemu što već neko vrijeme zanima njezine obožavatelje. Pozirajući u donjem rublju za novo izdanje magazina Harper's Bazaar glumica je pričala o svom djetinjstvu, odrastanju te na koncu sazrijevanju

Osim što je govorila o svojim prošlim odlukama i odnosu s bivšim suprugom Bradom Pittom, Angelina Jolie u velikom intervjuu za Harper's Bazaar dotakla se svoga djetinjstva.

‘Nisam bila popularna u srednjoj školi. Bila sam punkerica, nosila sam kožu, pvc materijale i mrežaste čarape, to su bila moja tri omiljena materijala u ranim dvadesetima’, otkrila je te se prisjetila jedne anegdote.

‘Sjećam se da sam jedan put prije audicije za ulogu nosila kožne hlače. Bile su nove, ja sam nekoliko sati bila u njima na suncu i toliko su se skupile i zalijepile za moju kožu da nisam mogla dobro odigrati traženu scenu. Ulogu nisam dobila, ali svejedno sam jako voljela te hlače’, rekla je te onda dodala: ‘Nešto slično odjenula sam i na prvo vjenčanje s Jonnyjem Leeom Millerom.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency

Lijepa 44-godišnjakinja, koja danas nosi sasvim drugačiji stil, priznala je da su je djeca kao i sve što je proživjela proteklih godina mnogo promijenili.

‘U svojim dvadesetima bila sam fokusirana na ono što nemam, danas znam da je to pogrešno. Putovanjima kroz godine, odrastanjem i sazrijevanjem uviđam koliko sam sretna što imam slobodu, što sam odrastala na području bez rata. U usporedbi s nekima, imala sam potpunu slobodu školovati se, uživati s obitelji, stvarati divne stvari, biti umjetnik. Zbog toga se danas toliko zalažem za obrazovanje mladih djevojaka u svijetu’, rekla je Jolie.